Your Own Scrap

Your Own Scrap

To Æsker

BabyPosted by Susanne Pedersen 25 Sep, 2015 21:18

Jeg har lavet denne søde æske af ensfarvet karton, idet jeg synes, at fokus skulle være på det søde stempel med skoene. Jeg har fundet en lækker lilla karton, der passede i farven til nisterne i båndet (både stempel, karton og bånd fås hos Your Own Scrap).


Man kan næsten ikke se det, men båndet har bare det fineste glinsende farvespil, der bare perfekt matcher den lilla farve.


Denne æske er lavet efter samme mål, her har jeg bare valgt at bruge stemplet til at dekorere kartonen med. Igen har jeg brugt samme bånd, da den tyrkise farve også spiller godt op til båndet. Super fint sammen.


Jeg har stemplet "Lykke er" på tagget, det passede bare godt til :) Det stempel fås selvfølgelig også hos Your Own Scrap

  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post134

Æske

LykønskningskortPosted by Susanne Pedersen 16 Sep, 2015 13:19
Så er der nyt fra mig igen, denne gang med en super fin æske, med et farvelagt tag.
Jeg har brugt grøn karton samt et sødt bånd fra Your Own Scrap. Stemplet med rosen er også fra Your Own Scrap.


Rosen er farvelagt med Spectrum Noir pennene, i 3 kold grå nuancer. Jeg har sat den på et tag i samme farve karton som æsken. derudover har jeg lavet et tag i hvid i samme størrelse, og hæftet dem sammen med en rest bånd. På denne måde kanman skrive en lille hilsen på det hvide tag, og gemme bag det grønne.

Denne æske er lidt tykkere ende dem jeg tidligere har lavet, så der er plads til lidt knas eller en anden lille personlig gave indeni.

  • Comments(1)//blog.yourownscrap.dk/#post133

Juleæske

JulPosted by Susanne Pedersen 10 Sep, 2015 10:32

Denne æske er lavet i kvistpapir og det lækreste stribede papir fra Your Own Scrap. Stemplerne er også design fra Your Own Scrap, jeg har dog liiige klippet lidt i Glædelig Jul teksten, så jeg kunne placere den som jeg selv ville :)

Hvis du vil lave en æsken/kortet magen til, så kommer der et kursus senere på året via Your Own Scrap.




  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post132

Kort med tekst

LykønskningskortPosted by Susanne Pedersen 10 Sep, 2015 10:26

Dette kort har jeg lavet med stempler fra Your Own Scrap. Jeg har brugt tekst-stempler og har stemplet baggrunds-papiret i vandrette linjer.

Ovenpå har jeg sat en ramme, hvorpå jeg har lavet ordet tak, med bogstavstemplerne fra Your Own Scrap (mit eget design - LOVE LOVE LOVE THEM!). De er farvelagt med grå Spectrum Noir penne, og det giver en fantastisk tone-i-tone effekt, når man farvelægger på farvet papir.

Et meget enkelt kort at lave, men synes det er fantastisk flot.




  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post131

Lækker Pung

LykønskningskortPosted by Susanne Pedersen 09 Sep, 2015 22:54

Jeg har lavet den fineste pung i kvistkarton og det lækreste papir fra BoBunny (Chocolate Vintage), begge fås hos Your Own Scrap.

Jeg har brugt begge sider af papiret, den ene side yderst, og den anden inderst. Jeg har syet rundt langs kanten for at få det rette look, og sværtet først med en mørk brun, og derefter med guld.


Bagsiden har jeg pyntet med en guld-tag.


Indeni har jeg lagt et kort, lavet af samme materialer, med et lille tag med en stemplet hilsen på. Stemplet er fra Your Own Scrap.


Spændet på forsiden samt tag på kort og bagside er lavet med dies fra X-Cut, som fås hos Your Own Scrap



  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post130

Mere kærlighed ;)

BryllupPosted by Susanne Pedersen 19 Jun, 2015 21:41
Her er lidt flere ting, lavet med alfabet stemplerne fra Your Own Scrap. Jeg har stemplet på en farvet base, og har derefter farvelagt med Spectrum Noir i to grå toner. Til slut er der lagt en smule shimmer ovenpå


  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post126

Kærlighed

BryllupPosted by Susanne Pedersen 19 Jun, 2015 21:36
Så har jeg leget med alfabet stemplerne, som jeg selv har tegnet:
Jeg har b rugt et stykke ensfarvet karton som base. Jeg har stemplet og derefter farvelagt med Spectrum Noir i to grå toner. Det giver en super flot effekt, som om den grå lægger sig op af bundfarven. Jeg har lagt et tyndt lag shimmer over farven til slut.

Kortet er samlet med vellum papir i matchende farve, samt mørk rosa og sort karton, og til sidst pyntet med 4 matte halvperler.



  • Comments(1)//blog.yourownscrap.dk/#post125

Flaske Tag

DyrPosted by Susanne Pedersen 15 Jun, 2015 22:13
Tag til flaske. Hjorte-stempel og karton med shimmer-effekt er fra Your Own Scrap.
På bagsiden kan man skrive en lille hilsen


  • Comments(0)//blog.yourownscrap.dk/#post123
Next »